Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Политика

Икономически проект на СДС обещава до 10 години двойно нарастване на БВП

Икономически проект на СДС обещава до 10 години двойно нарастване на БВП

Икономически проект на СДС обещава до 10 години двойно нарастване на БВП и увеличаване на доходите на населението. Необходими са промени в законодателството. Това обяви на пресконференция в Стара Загора Николай Александров, областен лидер на СДС. По думите му промените трябва да бъдат в Закона за ДДС, както и сериозно подпомагане на малкия и средния бизнес. Това са били основните акценти от дискусията вчера и днес в Стара Загора, организирана със съдействието на фондация "Конрад Аденауер" на тема "Българите - европейски граждани с европейски доходи. Десният път за постигане на тази цел".
"За да участваме в политиката, ние трябва да представим пред хората към какво се стреми СДС. Наше проучване, продължило повече от една година, показва, че хората не се интересуват от идеи и идеали, а от доходи. Факт е, че сме членове на ЕС, но сме най-бедната страна. Факт е, че българските граждани не могат да се похвалят с европейски доходи", коментира зам.-председателят на СДС Теодор Пенков.

На 11 ноември е насрочена конференция, на която ще има дискусия за участието ни на предстоящите избори за ЕП - самостоятелно или в широка дясна коалиция, информира Румен Христов, лидер на СДС. По повод местните избори ръководството на партията е препотвърдило решението на старото ръководство - местните структури сами да определят участието си във вота.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе