Извънредни новини

Пришиват насила партньор на Попето

Пришиват насила партньор на Попето

Ивелин Попов най-после се отпуши за "Спартак" (Москва). Българският национал вкара първите си 2 попадения за 7:0 над "Волга" в 1/16-финал за Купата на Русия - най-крупния успех на тима от 35 години. В 21-ата минута Попето засече в движение добър пас на Куинси Промес и удвои резултата, а в 45-ата минута го направи 4:0 след самостоятелен пробив от центъра и след като преодоля вратаря очи в очи.

"Не очаквах да бием чак толкова, призна треньорът на "Спартак" Дмитрий Аленичев.

"Знам, че на Ивелин му харесва да е единствен нападател, но днес късметът му се дължеше и на взаимодействието с Роман Широков. Така че и в бъдеще ще разчитам на двамата в комплект", допълни той.

В следващия кръг на турнира Попето ще излезе срещу бившия си отбор "Кубан". Тимът от Краснодар би "Шинник" с 2:0, а Станислав Манолев не беше в групата. Благой Георгиев най-после получи глътка отдих след сватбата си с Есмер, но тя се оказа фатална за "Рубин", който падна с 0:2 от "СКА-Енергия".

Тонев влезе като резерва

в 71-ата минута за "Фрозиноне" за историческото 1:1 като гост на шампиона "Ювентус". Това беше първата спечелена точка в елита за новака, който устиска на натиска до 90-ата минута, когато Леонардо Бланшар изравни с едва втория удар на гостите в мача. "Фрозиноне" остава последен.

Валери Божинов се разписа

за "Партизан" за домакинското 1:1 с "Рад". Символичните гости поведоха в 20-ата минута, но 2 минути по-късно Божинов от упор простреля вратаря Милош Будакович между краката. "Не хвалете Валери - той вкара, но пропусна още няколко положения", поряза го Sportske.net.

Мирослав Манолов вкара 2

за победата на "Търгу Муреш" с 4:1 над "Буковина" в 1/16-финален мач за купата на Румъния. Бившият голмайстор на "Черно море" откри, а след това затвърди успеха с 3-ото попадение на гостите. Апостол Попов вкара от бялата точка за "Университатя" при изпълнението на дузпи срещу "Бъкау", но неговият тим отпадна с 3:5.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе