Извънредни новини

Приключи първият лагер на Ботев Пд в Кипър

Приключи първият лагер на Ботев Пд в Кипър

Пловдив. Първият лагер на Ботев Пловдив в Кипър приключи, информира официалната страница на тима. В неделя (26.01) вечер "жълто-черният" тим акостира в България след 14-дневен престой на Острова на Афродита. "Канарчетата" се прибраха в намален състав, тъй като почти всички чуждестранни футболисти бяха пуснати от треньорския щаб да прекарат времето между двата лагера в родните си страни. Те ще се върнат директно в Кипър за началото на следващия лагер, който стартира в петък (31.01).

От легионерите в Пловдив се прибраха единствено Адам Стаховяк, Вандер Виейра, Луис Педро и Абел Анисе, като последните двама също ще се приберат по домовете си в Холандия и Франция. Футболистите, които остават в България, се събират за тренировка в четвъртък на клубната база в Коматево.

За двете седмици, прекарани в Ларнака, "канарчетата" изиграха две контролни срещи - и двете в края на престоя. В първата от тях възпитаниците на Станимир Стоилов се наложиха с 2:1 над швейцарския Сион, а три дни по-късно завършиха наравно 2:2 с руския ФК Уфа. През останалото време "жълто-черните" се подготвяха без почивен ден.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе