Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Политика

Не приеха оставката на Делян Добрев

Не приеха оставката на Делян Добрев

Делян Добрев остава народен представител, след като 99 народни преставители гласуваха против оставката му, а 19 се въздържаха. 

Самият Добрев пожела прегласуване. "Някои от БСП не са гласували. Нека им дадем този шанс. Това е акт, който аз желя", обяви той, след като първоначално вот дадоха 216 народни представители. 98 от тях подкрепиха решението му, а 95 бяха против. 

Дебатите около оставката на Добрев бяха жестоки. "Нека спрем. Има достатъчно формати в телевизиите, които отвращават хората", обяви Вежди Рашидов от ГЕРБ. "Този дебат не бе излишен, нито театър. Той показва, че не сме скъсали с пороците на прехода", контрира Корнелия Нинова.

Ако не подкрепим Делян, ще питаме кой е следващият, заяви зам-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов. "Нашите избиратели не обичат шуробаджанащината", коментира Йордан Цонев от ДПС.

И ние като ДПС не взехме участие в дебатите, но сме готови да участваме в комисия, която да разкрие данни за обвиненията, които си отправиха от ГЕРБ и БСП, заяви Веселин Марешки. 

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе