Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Спорт

Прецакаха Кобрата за мач с Кличко

Прецакаха Кобрата за мач с Кличко

Следващият съперник на Владимир Кличко няма май да е Кубрат Пулев. От "Зауерланд", която отговаря за българина съобщиха, че срещу легендарния украинец ще застане непобедимият руски боксьор в тежка категория Денис Бойцов, който също е представляван от компанията. В Туитър Кале Зауерланд разкри, че е постигната договореност Бойцов и Кличко да се срещнат в началото на следващата година. Единственото условие е руснакът да спечели следващия си мач, който е на 23 ноември с Алекс Леапай - Лъвското сърце.

Статистиката на Бойцов засега е безупречна - 33 победи, 26 от тях са след нокаут. В съобщението на "Зауерланд" не се споменава за коя от титлите на Кличко ще се бие Денис, но по всяка вероятност става дума за тази на Световната боксова организация (WBO). Двубоят на Кличко срещу Кобрата също е задължителен, след като спортист №1 на България победи Тони Томпсън и стана претендент за световната титла в тежка категория на IBF, също притежание на украинеца.
"Очакваше се да изберат Бойцов, най-лесният от всички. Предполагам, че най-рано до мач с мен ще се стигне чак септември или октомври догодина. Ако изобщо се стигне! С Бойцов съм правил спаринги. Той знае, че няма шансове срещу мен! Аз не се плаша и играя срещу всеки", коментира ситуацията Пулев. В момента той тренира в Германия за предстоящия си двубой на 14 декември като съперникът му още не е ясен.

В същото време Владимир Кличко изкара уикенд в компанията на един от своите идоли Арнолд Шварцнегер. Двамата се срещнаха в Калифорния, където Мистър Олимпия разходи боксьора със своя ретро "Хамър".

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе