Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Политика

Премиерът: Не ми минава през ума да съм президент

Премиерът: Не ми минава през ума да съм президент
  • Няма да хвърлям кърпата, защото от другата страна няма нищо
  • Искам да стабилизирам ГЕРБ и да си изкарам мандата, каза Борисов

Няма да хвърлям кърпата. Защото от другата страна няма нищо, как да хвърля кърпата. Нали видяхте как се изпоядоха за една листа, ами ако трябва да редят кабинет?!.  Така премиерът Бойко Борисов отговори в предаването "Панорама" по БНТ 1 на въпроса ще хвърли ли кърпата, ако на 26 май ГЕРБ не е първа политическа сила.

"БСП не са ми проблем, проблем ми е моята партия, трябва да си подредим къщичката. Цветанов го обичам като мое дете, но той направи точно това, което майка ми ме предупреждаваше да не правя: "Гледай, дете, да не сложиш в кацата с мед лъжицата с катран", обясни премиерът. 

"Забранил съм да коментират президента, защото той има много какво да направи, вместо да говори така, защото не му отива. Даже и в Библията казват: "Виж първо себе си, после критикувай другите", каза още Борисов. 

"Президентския пост никога не съм го искал, не ми минава през главата това и няма да ми мине. Искам да си изкарам мандата и да си стабилизирам партията. Няма да се оправдавам 20 минути заради една тераса или един асансьор", завърши премиерът темата. 

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе