Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Политика

Преизбраха Мустафа Карадайъ за председател на ДПС

Преизбраха Мустафа Карадайъ за председател на ДПС

Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ бе преизбран за втори мандат начело на партията. Това стана на първата по рода си онлайн отчетно-изборна конференция, съобщиха от партията.

ВИЖ ОЩЕ: Доган към ДПС: Благодаря ви, че ви има! /ОБНОВЕНА/

„С този избор ме натоварвате с тежестта да продължавам да работя всеотдайно, за да го оправдавам всеки ден", заяви Карадайъ пред юбилейната Х Национална конференция на ДПС.

ВИЖ ОЩЕ: ДПС с визия за излизане от кризата /НА ЖИВО/

„Не се заблуждавам, признавам, аз съм човек и като такъв допускам грешки. Въпросът е в това  до колко можеш да видиш своите грешки, да ги анализираш, да ги признаваш и да се учиш от своите грешки.

ВИЖ ОЩЕ: Карадайъ: ДПС с историческа мисия за България

Мога да кажа, че съм благодарен на своите грешки, на възможността да се уча от тях. Благодарен съм и на тези, които ми показваха  грешките и така трябва да бъде. Ние сме партия, която върви напред.

ЕТО ПЪЛНИЯ ДОКЛАД НА ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА ДПС МУСТАФА КАРАДАЙЪ

Развива се ! Твърдо вярваме, че успехите се дължат на усилията на всеки един от нас, когато сме обединени и в заедност вървим по пътя. Ние сме партията, която не просто има амбиция да участва в управлението, ние знаем, че имаме силата, волята и капацитета да работим и да направим живота на българските граждани по-добър.

ВИЖ ОЩЕ: Доган със стратегическа реч пред ДПС

Вярваме, че можем и трябва да възстановим демокрацията и да пазим мира като ценност.

ВИЖ ОЩЕ: Ердоган с емоционален поздрав към ДПС

Още веднъж благодаря на всички ви за доверието. За мен е чест да бъда част от най- организираната стабилна и сериозна партия в България, част от либералното политическо семейство в Европа и в света", заяви още Карадайъ.

Етикети:          

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе