Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Политика

БСП представя президентската двойка на Бузлуджа

БСП представя президентската двойка на Бузлуджа

„Президентската двойка ще бъде известна за националния ни събор на Бузлуджа". Това съобщи Георги Търновалийски, член на ИБ на ОблС на БСП - Пловдив и председател на областния предизборен щаб, на нарочна пресконференция в града под тепетата.

„От днес стартира общопартийното допитване в какъв формат да участваме на президентските избори", обясни той. И уточни, че то ще продължи до 3 юли и всеки един член на столетницата може да изрази мнението си. С него се реализира един от ангажиментите на председателя Корнелия Нинова за вземане на решение с участието на социалистите от структурите в страната, добави той.

В Пловдив има създадена организация за провеждането му, а резултатите ще бъдат оповестени на пресконференция, стана ясно от думите на Георги Търновалийски.

До 9 юли Националният съвет на БСП ще обобщи данните, след което ще стане ясна и формулата за участие в президентската надпревара. От 10 юли до 26 юли районните, градските и общински структури ще проведат конференции за номинации на кандидати за президент и вицепрезидент, допълват от пресцентъра на БСП.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе