Извънредни новини

Гол предизвика смърт на "Местая"

Гол предизвика смърт на

Канибала настъпва съперник и бележи от засада

Смърт беляза мача "Валенсия" - "Барселона" (1:1). Домакините откъснаха точка с изравнителен гол на Санти Мина в 86-ата минута, при който 43-годишен привърженик на Прилепите получи сърдечен удар и се строполи на трибуните. Пострадалият веднага беше отведен с линейка, но лекарите не успяха да го спасят и той почина в болницата. В ложата беше и новият треньор на "Валенсия" Гари Невил.

Драма имаше и на терена, където Луис Суарес отново се превърна в герой и антигерой едновременно. Уругваецът откри резултата с пробив по десния фланг и коварен удар от малък ъгъл, като се записа сред голмайсторите в 8-ми пореден мач. При повторенията обаче се видя, че при паса на Лионел Меси е бил в засада, останала неотсъдена. А преди това Канибала, измъчван от ужасяващите си пропуски, се поддаде на нервите си и настъпи умишлено защитника Аймен Абденур, който след мача показа ясно изразена резка на крака си. Съдията обаче подмина ситуацията и го пожали, вместо да го изгони, но самият той си призна провинението след мача.

"Настъпването беше неволно - оправда се Суарес. - Не съм искал да го настъпвам, стана неволно. Като видях какво е станало, му се извиних. На мен също ми се е случвало да действат грубо срещу мен, това е футболът."

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе