Извънредни новини

Португалец решава бъдещето на Бербо

Португалец решава бъдещето на Бербо

Данчев вече е в Монако за финални преговори

Бъдещето на Димитър Бербатов трябва да бъде ясно до няколко дни. Както бе съобщено, българинът преговаря с ръководството за нов договор. По информация на "Гонг" и мениджърът Емил Данчев вече е във Франция.

Преговорите обаче могат да придобият неочакван завой. Това зависи дали Леонардо Жардим ще поеме монегаските. Според "Тутоспорт" точно наставникът на португалския "Спортинг" Л е фаворит за поста. Изданието потвърди, че руският шеф на тима Дмитрий Риболовлев е вдигнал мерника на Клаудио Раниери, който се издъни за Купата на Франция и ще завърши втори в Лига 1. В момента Жардим все още не е подновил договора си със "Спортинг".

Като резервни варианти за треньор на "Монако" се спрягат Масимиляно Алегри, Лучано Спалети и Роберто Манчини. Някой от въпросните трима обаче може да поеме шампиона на Италия "Ювентус". Това ще стане, след като падне главата на Антонио Конте. Шефовете на торинци ще привикат треньора в петък на килимчето. Причината е изказването на Конте, в което намекна, че иска да си ходи. Ръководството е недоволно от провалите в Шампионската лига и Лига Европа, както и за Купата на Италия. Иначе Конте взе трета поредна титла на Апенините.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе