Извънредни новини

Ивелин Попов отсвирил училището заради футбола

Ивелин Попов отсвирил училището заради футбола

Футболист номер едно на България за 2015 г. Ивелин Попов разкри, че е отказал колосална оферта на "Анжи", за да подпише със "Спартак".

"Парите не са всичко. В Китай може да изкарваш по 10 млн. и пак да не си щастлив. Финансово съм осигурен. Давам жилища под наем, офис помещения. Отворих си ресторант в София. Всичко е добре. Спокоен съм за парите си", отсече родният национал пред за "championat.com".

Попето шашна събеседниците си на въпроса "Каква кола караш?". "Тойота Тундра". Мечтах си за такава от дете. В началото на футболната ми кариера изплащах кредит за "Мини Купър". Тогава се зарекох, че няма да прахосвам пари за такива неща, а ще инвестирам в жилища. "Денис Глушаков кара "Бентли", а Юра Мовсисян - "Ролс Ройс". Мен такива неща не ме интересуват", разкри Ивелин.

Техничарят на "Спартак" също призна, че никога не е бил добър ученик. "Часовете ни почваха в 7,20 ч., а аз се появявах в 7,50 с кафе в ръка. Изобщо не учех. Майка ми ме пита защо не ходя, а аз й казах, че не ми трябва, защото ще стана футболист". Националът не пропусна да се върне и за тежките месеци след злощастния мач с Малта, в който пропусна дузпа. "Някои медии започнаха всеки ден да пишат лоши неща за мен. Че съм предал отбора, че идвам пиян на тренировки, че тормозя масажистите. Станах капитан млад. Говоря това, което мисля. Тези неща не се харесаха на някои хора и те поискаха да бъда изритан от националния", сподели пред изданието Попето.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе