Извънредни новини

Поляци дебнат за ас на Левски

Поляци дебнат за ас на Левски

Асът на Левски Давид Яблонски може да напусна клуба. Защитникът все още не е преподписал и една от причините е, че полският Лех му мъти главата с оферта, твърди "Дарик". Поляците на два пъти са пращали скаут да наблюдава мачове на Левски и играта на чешкия централен защитник. Лех са готови да му дадат добра заплата, но ако не плащат на Левски трансферна сума.

Левски пък изчаква да разбере как ще се развие делото, в което футболистът бе осъден на първа инстанция в родината си за уреждане на мачове и ако не бъде оправдан, то Давид може да получи солидно наказание и от ФИФА. Левски вече застана зад футболиста при проблемите му в Чехия и изрази желание да продължи договора му. Самият Яблонски също не крие желанието си да продължи да носи синия екип.
В същото време капитанът на Левски Иван Горанов поднови тренировки и има реални шансове да бъде готов за мача в събота срещу Черно море. Националът получи травма при двубоя с „моряците" за Купата на България, който „сините" загубиха след изпълнения на дузпи. Травмата бе в областта на ребрата.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе