Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Спорт

Полякиня би Маша за любимка на феновете

Полякиня би Маша за любимка на феновете

Мария Шарапова не успя да пребори Агниешка Радванска в класацията за любимка на феновете. Полякинята става номер 1 за трета поредна година.

Тя получи най-много гласове в допитването в официалния сайт на Женската тенис асоциация, в което участваха над 80 000 души. Маша обаче стана носителка на два приза - за любим профил във Фейсбук и в Туитър. Рускините Екатерина Макарова и Елена Веснина пък спечелиха наградата на привържениците при двойките.

Винаги активна в социалните мрежи, гаджето на нашия Григор Димитров публикува интересна снимка вчера. Шарапова брои лицеви опори на фитнес треньора си Уатака Накамура, а коментарът под снимката е: "Казах ти, че бях права!". Причина за това японецът да прави упражненията за ръце на улицата най-вероятно е загубен бас. Преди две седмици кондиционният специалист бе щракнат да държи дамската чанта на Маша и отново попадна в Туитър.

Фенка на Мария пък пусна интимна фотосесия на рускинята с Гришо. Снимките на двамата винаги предизвикват огромен интерес и се коментират от любители на тениса по целия свят. На 5 декември двамата пътуват за Богота, където Маша има демонстративен двубой с Ана Иванович. За Шарапова това ще бъде първи мач от края на лятото. Цените на билетите варират от 85 долара до 6340 във ВИП зоната, като един човек не може да закупи повече от 4 пропуска.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе