Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Спорт

Полякини голи заради Сочи

Полякини голи заради Сочи

Сочи. Мечтата за участие на Олимпиада кара спортистите да правят какво ли не. Някои си сменят гражданството, други се снимат в еротични фотосесии. Две състезателки от националния отбор на Полша по шорттрек се съблякоха за ноемврийския брой на местния "Playboy". Красавиците, уредили се с корица в мъжкото списание, Аида Белла и Марта Войчик ще използват хонорарите си, за да финансират своята подготовка за Игрите в Сочи.

В момента полякините са извън топ 40 на световната ранглиста, което се явява пречка за участието им на най-големия спортен форум. Те обаче планират да се изкачат в класацията още тази седмица след Световната купа в Коломна (Русия). "Олимпийските игри са нашата най-голяма мечта", заяви Белла. "За съжаление, шорттрекът не е сред популярните спортове в Полша. Ние обаче много искаме да участваме на олимпийските игри. Снимахме се за "Playboy", защото така се надяваме да получим внимание и пари", добави русото изкушение.

Трети, като националите ни по бобслей, пък събират пари от дарения, за да участват в Сочи. Анонимен бизнесмен вече е превел 5000 евро по сметката им. Тимът се нуждае от 40 000, за да пътува във всички стартове от Световната купа, на които да събере необходимия рейтинг за класиране на Олимпиадата. БФБобслей няма лиценз от 2005 г, а може да получи такъв не преди 20-и ноември. Едва тогава състезателите може да се надяват на финансиране от Министерството.



Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе