Извънредни новини

Полицията спря два боя в София

Полицията спря два боя в София

Два боя спря полицията на мача "Славия" - "Литекс", спечелен от гостите 2:1. Първо щеше да го отнесе шефът на гостите Величко Дихонов. Той се ядоса при пропуск на своите и удари една от седалките в сектор "А" на стадиона в квартал "Овча купел". Пластмасата не издържа на натиска и се счупи, но това не остана незабелязано от агитката на домакините. "Ей, Дихонов! Недей да чупиш на нашия стадион. Ходи си в Ловеч и си удряй там. Иначе ще вземем да те набием", викнаха "белите" привърженици. Полицаите обаче бързо охладиха страстите.

Левият бек на "Славия" Димо Атанасов пък тръгна да се бие с феновете на собствения си отбор след края на срещата. При прибирането на играчите агитката започна да псува левия бек.

"Ей, некадърник! Айде играй бе, дупка", разбесняха се "белите" ултраси. Това разгневи бившия футболист на "Локо" и Лудогорец и той тръгна да се млати с феновете. Униформените бързо притичаха и разделиха Димо от запалянковците.

Иначе Курдов от "Славия" изпусна дузпа, а вратарят на "Литекс" Евегени Александров по чудо оцеля в още 4-5 ситуации.

"Резултатът можеше да бъде доста по-различен", призна треньорът на ловначлии Златомир Загорчич, "Ваюши малко глупаво се изкара картона, който ще го извади от мача с ЦСКА. Ядоса се за други неща. Имаме достатъчно хора, 25 човека. Ще направим една промяна и ще търсим победата срещу ЦСКА", сподели Заги.

"Отдавам пропуските при някои с липса на умения, при други липса на късмет", съжали колегата му Милен Радуканов. "Радвам се, че през второто полувреме бяхме равностойни с втория в класирането. Трябва да започнем да побеждаваме големите отбори".

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе