Извънредни новини

Полицията размаха пръст на ЦСКА и "Берое"

Полицията размаха пръст на ЦСКА и

Ръководството на Столична полиция привика на среща шефове на ЦСКА и "Берое". Срещата е организирана заради предстоящите 1/2 финални сблъсъци между двата отбора за купата на България. Като първият двубой е в Стара Загора на 6 април от 19,15 ч, а реваншът на "Армията". На срещата с полицейските органи са били директорът на ЦСКА Александър Тодоров и Атанас Шилигарски от "Берое". Идеята е да се предотвратят вероятни сблъсъци между двете агитки. Като заралии очакват над 1200 "червени" фенове да пристигнат под Аязмото.

Стара Загора ще бъде пазен от голям брой полицаи, които ще обикалят по улиците, около авто и жп гарите, както и в района на стадиона. Очаква се и голям брой униформени да гарантират реда по време на мача. Като жандармерията също ще се вдигнат накрак за мача.

Ветераните
на "Берое"
защитиха

ръководството на клуба, което беше атакувано с искания за оставка от феновете. В специална декларация бившите играчи на отбора застанаха зад шефовете и обвиниха запалянковците, че създават изкуствено напрежение. "Бяхме неприятно изненадани от създалото се напрежение по повод исканите оставки на Борда на директорите - се казва в нея. - Изразяваме категоричната си позиция, че изцяло подкрепяме настоящето ръководство заради свършеното от него досега. Осъждаме подобни действия, защото те вредят на отбора и създават рискова ситуация за бъдещото развитие на футбола в Стара Загора", се допълва в декларацията. Смята се, че феновете са недоволни от обещани, но недадени пари.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе