Извънредни новини

Засилено полицейско присъствие за мача "Пирин" - "Левски"

Засилено полицейско присъствие за мача

Строг пропускателен режим въвеждат на стадион „Христо Ботев" в Благоевград заради двубоя между последния и първия – "Пирин" - "Левски". Причината е в по-големия брой привърженици и на домакини, и на гости, които ще дойдат да гледат мача на своите любимци. Феновете на сините ще бъдат настанени в заградената трибуна до съблекалнята за гости на градския стадион.

Ръководството на ОФК "Пирин" предупреди феновете на „Левски", които не са с организиран транспорт, да не влизат през главния вход на спортното съоръжение, а да минат по обходния маршрут по улица "Дъбравска", за да стигнат до агитката на "Левски".

Двубоят е тази неделя от 16,30 часа. Полицията също засилва контрола и присъствието си в района преди, по време и след мача, за да предотврати евентуални сблъсъци между двете агитки и да не допусне ескалиране на напрежението. Полицейски постове ще има не само край стадиона, но и на всички невралгични места в града. Целта е да не се провокира и атакува агитката на "Левски" от привържениците на отбора на "Пирин". На входовете пък ще се претърсват щателно привържениците, за да не се вкарат на стадиона бомбички и други опасни средства.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе