Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Спорт

Мъри: Победата по ни прилягаше, Гонзо: Съжалявам за момчета

Мъри: Победата по ни прилягаше, Гонзо: Съжалявам за момчета

Пловдив. Наставникът на Ботев Пловдив Станимир Стоилов остана доволен след успеха с 1:0 над Черно море и класирането за четвъртфиналите в турнира за Купата на България. Мъри каза, че победата повече е прилягала на "канарчетата".

"Според мен стана един добър и труден мач. И в двата отбора имаше битка и желание. Мисля, че днес победата повече прилягаше на нашия отбор, но Черно море е дисциплиниран отбор, който показа добър футбол", каза Мъри.

"През първото полувреме бяхме под напрежение, но мисля, че направихме много добри втори 45 минути", каза още той.

"Когато атакуваш и не можеш да завършиш, нормално е да има опасност да получим контра атака, но като си направил толкова атаки е нормално да спечелиш мача. В атакуващ план изпитваме големи проблеми, ще трябва да работим повече. Бяхме доста напрегнати и нервни. Колкото повече мачът отиваше към края, толкова повече виждах Ботев, който искам да виждам. Знаете, че имаме желание да стигнем до края за Купата. Трябва ни още по-голяма агресия. Пред Ботев на този етап не стоят трансфери", добави старши треньорът на Ботев.

Георги Иванов - Гонзо пък пожела успех на Ботев напред в надпреварата, като призна, че съжалява за своите футболисти след отпадането.

"Мисля, че нашият отбор имаше ситуации, в който можехме да решим мача и изобщо да не чакаме продълженията. Съжалявам най-много за момчетата", заяви старши той.

"Имахме и други ситуации освен тази на Райков. Имахме малко хора на пейката, с които можехме да освежим играта на терена. Като цяло контрола беше в нашите ръце през почти целия мач. Съжалявам само, че не успяхме да реагираме накрая. Стана добър и мъжки мач. Пожелавам успех на Ботев за Купата. Получи се един двуостър мач, в който и двата тима искаха победата. Показахме добра игра и добро лице като гост. Искам да виждам напия отбор да играе така при гостуванията ни Съжалявам най-много за футболистите. Ботев е добър и стойностен отбор", сподели още старши треньорът на Черно море.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе