Извънредни новини

12 000 пловдивчани щурмуват София

12 000 пловдивчани щурмуват София

12 000 привърженици на "Ботев" и "Локомотив" атакуват София в неделя. БФС прие предложението на "канарчетата" и определи дербито на Пловдив да се играе на стадион "Васил Левски".

Срещата е от 14,00 часа. Ден по-рано там ще се изправят един срещу друг ЦСКА и "Левски".

Полицията трудно е склонила да пази взривоопасната среща между "жълто-черните" и "черно-белите", но иначе се рискува истинска война. От "Ботев" разкриха пред "Стандарт", че очакват 7-8 хиляди "бултраси" да пристигнат за двубоя в София.

Поне 4000 ще бъдат феновете на "смърфовете". "Сезонните карти за домакинствата ще важат. Имаме над 1500 души с такива. Минимум още 6000 ще си закупят билети. Дано няма сблъсъци по магистралата", коментираха от управата на "канарчетата".

"Локо" (Пд) се мръщят на Боби

Треньорът на "Локо" (Пд) Александър Станков обяви, че не е доволен от решението на БФС дербито с "Ботев" да се играе в София.

"Не смятам, че това е изгодно. Все пак това е дербито на Пловдив. Ще се съобразим с решението", обяви той. Станков отказа да говори повече за мача в неделя след победата над "Добруджа" с 3:0 за купата вчера. "Всички знаят какъв заряд носи този мач. Не трябва обаче отсега да се насажда негативна енергия", отсече спецът.


Той похвали играчите за комфортната преднина преди реванша с "Добруджа" в Пловдив. "Нашият отбор игра дисциплинирано. Съперникът ни има талантлив състав с талантлив треньор, който израсна пред очите ми. В турнирните мачове трябва да използваш грешките на другите и да не пускаш гол. Опитът си каза думата", каза още треньорът на "Локо" (Пд).

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе