Извънредни новини

Пелегрини бесен след отпадането от ФА Къп

Пелегрини бесен след отпадането от ФА Къп

Манчестър. Мениджърът на Манчестър Сити Мануел Пелегрини бе бесен след отпадането от ФА Къп. "Гражданите" претърпяха шокираща загуба с 1:2 от Уигън на четвъртфиналите в турнира.

Жорди Гомес (от дузпа) и Джеймс Перч бяха точни за гостите още през първата част, а след почивката Самир Насри се разписа за "небесносините".

На полуфиналите Уигън ще се изправи срещу Арсенал, който през уикенда победи с 4:1 Евертън. В другите мачове Шефилд Юнайтед би Чарлтън с 2:0, а Хъл Сити се разправи със Съндърланд - 3:0.

"Мисля, че това бе най-слабото ни първо полувреме от началото на сезона. Нямахме въздуха да се противопоставим срещу един тим, който се намира в добра форма. Уигън бе спечелил пет мача поред, така че знаехме добре срещу какъв противник ще се изправим. Може би си бяхме помислили, че все пак няма да ни е толкова трудно, а когато трябваше да реагираме, беше вече твърде късно", коментира Пелегрини.

"Знаехме как играе Уигън. Не бе тактически проблем. А по-скоро въпрос на скорост, на темпо", добави мениджърът на "гражданите".

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе