Извънредни новини

Паркинг подлуди "Лудогорец"

Паркинг подлуди

Задръстеният паркинг около националния стадион изпили нервите на шефовете в "Лудогорец".

"Бъркат ни здраво организацията преди мача срещу ПСВ. Зарязват си колите около комплекса и после ги няма по цяла седмица. Лошото е, че не можем да открием собствениците. Местата, които са заели автомобилите, са ни нужни преди такъв важен мач от Лига Европа и се чудим какво да обясним на представителите на УЕФА", призна изпълнителният директор Ангел Петричев. Иначе шефът на разградчани разкри, че всичко друго в организационен план е наред. "Вече се чувстваме като у дома си на националния стадион. Чакаме двубоя с холандците с нетърпение, а жребият за следващата фаза на турнира в Нион - с още по-голямо".

Никакви претенции над обичайните за мача в Лига Европа не са предявили от ПСВ Айндховен, съобщиха от "Лудогорец". Холандците идват днес в 15,30 ч с чартърен полет и ще отседнат в хотел "Хилтън". Вечерта имат тренировка на "Васил Левски", а Филип Коку ще даде пресконференция. Общо 200 ултраси ще подкрепят гостите - 130 души наброява агитката им, а още 70 са ВИП фенове. За последните са ангажирани два автобуса. По традиция в деня на мача ръководството на домакините ще даде официален обяд за колегите си от ПСВ. Събитието е в ресторанта на Кирил Домусчиев в квартал "Изток".

Иначе в "Лудогорец" имат един голям проблем - Съни Дяков. Капитанът продължава да е под въпрос за срещата, която ще реши първото място в групата. Засега обаче по-големи са шансовете националът да излезе титуляр. Не е ясно дали финландецът Теро Мантула ще може да попадне в групата. Той също има здравословни проблеми.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе