Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Политика

Овчаров шамароса Йончева,щерка му подмладявала БСП

Овчаров шамароса Йончева,щерка му подмладявала БСП

Новият Сив кардинал в БСП Румен Овчаров шамароса в ефир евродепутатката Елена Йончева заради критиките й към Корнелия Нинова. Йончева е част от личната вендета на Сергей Станишев срещу Нинова, коментира пред бТВ Овчаров, който в момента е най-близкият до лидерката на Столетницата социалист. Според него в БСП имало разногласия, защото някои не можели да приемат загубата. Социалистът визираше Станишев, когото 50-ия юбилеен конгрес на БСП изхвърли от националния съвет на партията заедно с цяло поколение емблематични социалисти. Овчаров обяви още, че загубите на БСП на последните евроизбори се дължат на тази конфронтация и „на това грозно говорене по медиите на част от т. нар. опозиция“.

По повод влизането на дъщеря му Теодора в Националния съвет на БСП с резултат, много по-голям от емблемата на БСП Велислава Дърева, Овчаров каза, че партията се подмладява.

„Сега основната задача на Корнелия Нинова е консолидация на левицата и на БСП, на всички, които искаме да си извоюваме държавата. Няма меркантилност в нея и удовлетворяване на лични интереси, което не мога да твърдя за някои предишни лидери на партията“, каза още Овчаров.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе