Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Политика

ВМРО смятат трите министерски оставки за прибързани, още умуват за тях

ВМРО смятат трите министерски оставки за прибързани, още умуват за тях

От ВМРО смятат трите министерски оставки са прибързани, ще решат след коалиционната среща в понеделник как ще гласуват в пленарна зала. Това коментира пред журналисти в парламента заместник-председателят на ВМРО и на ПГ на "Обединени патриоти" Искрен Веселинов.

От ВМРО смятаме тези оставки за прибързани преди да са ясни причините за съответната злополука, посочи той. Като председател на парламентарната комисия по регионална политика, Веселинов коментира, че отстраняването на министър Николай Нанков би нанесло сериозна вреда на въвеждането на тол системата, от която се очакват милиарди в държавния бюджет, и на реализацията на водния цикъл. "В това отношение аз лично съм доста скептичен, че тази оставка ще помогне за каквото и да е и ще реши какъвто и да е проблем", коментира той.

"Ще изговорим нашите доводи пред нашите коалиционни партньори в понеделник, когато има коалиционна среща, след което ще решим какво поведение ще приемем в зала", каза Искрен Веселинов. По думите му този подход на подаване на оставки е погрешен.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе