Извънредни новини

„Орлетата” укротяват фенове с обръщение

„Орлетата” укротяват фенове с обръщение

Футболистите на ОФК „Пирин" се извиниха на своите привърженици за срамното си отпадане за Купата на България с нарочно обръщение. „Скъпи фенове, Извинетe! Ние, футболистите, искаме да се извиним на цялата общественост в града, верните ни фенове, ръководството на отбора, треньорите и кмета Атанас Камбитов. Заявяваме най-отговорно, че организацията в клуба е на изключително високо ниво, дори по-добро от предишни години, когато клубът е имал успехи", се казва в обръщението на играчите след загубата от тима на „Несебър". Те признават, че добрата организация и пълният стадион в домакинските мачове ги задължава да дават максимума от това, което могат. „Ще се постараем дори да надхвърлим възможностите си с още повече труд и раздаване на терена.

Признаваме, че цялостното ни представяне до момента е под всякаква критика, като най-голяма вина носим ние. Резултатът от вчерашния двубой с ФК „Несебър" е обиден за вас, но със същата сила и за нас. Това, което можем да направим към момента, е да наведем глави в знак на извинение, да стиснем зъби и да излезем колкото се може по-мобилизирани за предстоящия важен мач с „Черно море", уверяват „орлетата".

Накрая те молят привържениците да са с тях в предстоящите двубои. Само преди дни феновете атакуваха с черен спрей един от клубните автобуси, касите, входа и стена на стадиона с обидни и нецензурни изрази и заплахи към отбора. Това се случи след загубата от „Локомотив" – Пловдив за първенство. Явно футболистите искат да укротят поредния гняв и подобни реакции на своите привърженици.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе