Извънредни новини

Опашкарят в Австрия удари с 1:0 ЦСКА

Опашкарят в Австрия удари с 1:0 ЦСКА

ЦСКА загуби 0:1 от последния в Австрия "Адмира Вакер" в контрола, играна на турска земя. Гола вкара Пранич в 87-ата минута. Преди това "червените" се отчетоха с пропуски на Мартин Петров, Ди Вани, Косоко и Милисавлевич. Стойчо Младенов отново предпочете да направи куп смени след почивката.

В България обаче централна тема продължава да бъде сагата с Венци Христов. Неизвестен си направи гавра и пусна в сайт за безплатни обяви следната: "Продава се национал на България. Червен по сърце. Иска 25 бона на месец и да е в София. Ако се казвате Сашо Томов, може и с отстъпка", гласеше текстът към обявата, която се задържа около час на сайта, преди да бъде изтрит от модераторите.

Не му е смешно на изпълнителния шеф Сашо Тодоров, който обеща да събере необходимите пари по-рано от новия срок, поставен от "Берое" - 4 февруари. По непотвърдена информация става въпрос за 500 000 лева. Според източник на "Стандарт" в понеделник Венци Христов трябва да бъде вече при "червените" в Турция.

Сашо Тодоров обеща също така, че ЦСКА със сигурност ще вземе лиценз за следващото първенство. В интервю за "Спортал" треньорът Стойчо Младенов цитира сумата, която дели "армейците" от това - 3 милиона лева.

Вчера от клуба приключиха на практика работата по подновяването на лиценза на стадиона през пролетта. Комисия поиска няколко допълнителни ремонта на "Българска армия".

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе