Извънредни новини

Драма около Баждеков, остана шеф в "Левски" със 7:2

Драма около Баждеков, остана шеф в

Сериозна дискусия около това кой ще бъде изпълнителен директор на "Левски" се разрази на първото заседание на новия управителен съвет на клуба. Костадин Баждеков запази поста с резултат от 7 на 2 гласа. Против него са тръст "Синя България" и Националният клуб на привържениците на "сините". Те искаха Баждеков да си раздели този пост с още един човек. Това обаче сега не бе прието, но въпросът ще бъде поставен пред Надзорния съвет на клуба, който ще има последна дума.

Междувременно пък Баждеков и феновете ще проведат среща, на която да изгладят взаимоотношенията си. Тази работна група, в която са известните водещи Иван и Андрей, ще търси и човек, който ще поеме рекламата на клуба.

"Не знам от къде съм натрупал тези негативи, но може би се дължи на това, че бях част от старото ръководство. Нямам вина за това, което се случи през последните години. Работил съм и с още един изпълнителен директор- първо с Наско Сираков, а после с Иво Тонев, но по принцип отхвърлихме този вариант, защото се нарушава оперативната работа на клуба. Моят пост изисква всекидневно да си на "Герена", защото се подписват договори и се извършват други дейности, коментира след продължилото около 5 часа заседание, новият стар изпълнителен директор на "сините".

След заседанието стана ясно, че около 284 хил. лв. делят "Левски" от вземането на лиценз.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе