Извънредни новини

ОБЗОР: Хамза и Моци захапаха "Стяуа"

ОБЗОР: Хамза и Моци захапаха

И публиката на ЦСКА няма да ги спаси, отсече защитникът

Страх! Няма такова нещо - отиваме в Букурещ на война!, отсякоха две от звездите на "Лудогорец" след победата над ЦСКА с 2:0. Козмин Моци и Юнес Хамза бяха атакувани от журналисти от северната ни съседка. "Какво като стадиона ще бъде пълен? Още по-добре. Ще има хубава атмосфера. Ние сме спокойни. Имаме сигурно участие в групите на Лига Европа, но ще гоним бонус - Шампионската лига", обяви Моци, който успя да стигне до място в националния отбор на Румъния. "Какво като фенове на ЦСКА ще викат за "Стяуа". Не е проблем. Агитката на "Левски" подкрепи "Лацио", но това не ни попречи да ги отстраним. Свикнали сме на такива неща. Важното е, че повечето хора ще подкрепят нас", каза още защитникът и призова отново феновете на бившия си клуб "Динамо" да викат за "Лудогорец".

Юнес Хамза пък бе категоричен, че на агитката на "червените кучета" няма да бъде единствената, която ще вика срещу "Стяуа" на "Арена Национал". "Знам, че ще има сериозно присъствие на фенове на "Петролул", които ще бъдат за нас. Те ще дойдат и в София да ни подкрепят, защото не всички викат за "Стяуа". Радвам се за Кешеру, но не вярвам, че ще вкара 6 гола на нас. Надявам се да убедя треньора, че имам място като титуляр и ще дам най-доброто от себе си", отсече таранът. Той късаше мрежи с екипа на "Петролул", преди да бъде привлечен в България от "Ботев" (Пд).

"Армеец" удря рамо на комшиите

Нападателят на ЦСКА Сержиу Буш влезе в ролята на разузнавач за "Стяуа". Той бе категоричен, че "Лудогорец" има доста слаби страни и сънародниците му трябва да се възползват от тях. "В атака са много добри, но не и в защита. "Стяуа" трябва да действа агресивно, но и внимателно и ще ги отстранят", отсече Буш. Той обяви също, че сънародниците му превъзхождат българите във физиката. "Сбърках, че напуснах "Стяуа" навремето. Липсва ми атмосферата и Диджи Бекали", заяви пък Валентин Илиев и обяви, че стиска палци за бившия си тим.

Всички искат смъртта ни, изрева Стойчо

Всички желаят смъртта на ЦСКА, и чужди, и свои, изрева треньорът на Стойчо Младенов след дербито в Разград. "Около клуба се създава негативизъм. Защо сме привличали този или онзи играч. И другите отбори правят селекция, но само нас ни атакуват", продължи той. Конкретно за мача с "Лудогорец" Младенов обобщи: "Показахме две лица. През второто полувреме играхме по-смело, печелихме първата топка и нещата ни се получиха. Създадохме и няколко голови положения, които задължително трябваше да отбележим. "Лудогорец" ни вкара от нищото. Като цяло излизаме с прекалено голям респект към този отбор".

ВЕСТИ

"Кьорав" немец ще свири на "Лудогорец" в Букурещ. Става дума за немеца Феликс Брих, който призна гол фантом на "Байер" срещу "Хофенхайм" миналия сезон. Изстреляна от Кислинг топка влезе през дупка от външната страна на мрежата. Брих свири и финала в Лига Европа, който "Севиля" спечели с дузпи. 39-годишният доктор по право от Мюнхен записа и два мача на Мондиала в Бразилия това лято.

Можехме да вкараме още обяви треньорът на "Лудогорец" Георги Дерменджиев след 2:0 срещу ЦСКА. "Стояхме много добре технически. Нищо не ме изненадва. В един момент се разколебахме, защото играчите започнаха да се съхраняват за мачовете в Европа. Иначе доминирахме почти през целия мач", каза още специалистът.

Излязохме леко стресирани призна защитникът на ЦСКА Александър Тунчев. "Имахме нашите положения, но не ги реализирахме. "Лудогорец" вкара два гола от наши грешки. Доста футболисти напуснаха, дойдоха нови, включително и аз. Нужно ни е време. През втората част нямаше какво да губим, но получихме втори гол", допълни футболистът.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе