Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Политика

ДПС с нов областен лидер в Силистра

ДПС с нов областен лидер в Силистра

 

Делегатите на отчетно-изборна конференция на ДПС в Силистра избраха ново областно ръководство на партията. Негов председател стана инж. Сезгин Галиб. Той е на 49 години, над 10 години бе председател на Общинския съвет в Дулово. Бил е директор на ловното стопанство „Каракуз“. От 4 години е и председател на общинския съвет на ДПС-Дулово.

Отчетно-изборна областна онлайн конференция на ДПС се проведе през уикенда и във Варна, където Сали Табаков бе преизбран за председател на областния съвет, съобщиха от Движението във Фейсбук. В конференцията се включиха председателят на ДПС Мустафа Карадайъ, председателят на Младежко ДПС и евродепутат Илхан Кючюк, зам.-председателят на ПГ на ДПС Йордан Цонев, народният председател на ДПС Ерджан Ебатин и членът на ЦОБ Камен Костадинов. Делегатите на форума издигнаха кандидатурата на Мустафа Карадайъ за председател на ДПС на предстоящата национална конференция.

В събота се проведе онлайн отчетно-изборна конференция и в Добрич. Д-р Ердинч Хаджиев бе преизбран за председател на областното ръководство. На нея в Добрич е присъствал народният представител д-р Хасан Адемов. Поздравления към участниците във форума направиха лидерът на Движението Мустафа Карадайъ, зам.-председателят на ДПС Ахмед Ахмедов и Гюнер Четин-представител на ДПС в Турция.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе