Извънредни новини

Челси обърна Бърнли, отличен дебют за Коща и Фабрегас

Челси обърна Бърнли, отличен дебют за Коща и Фабрегас

Бърнли. Челси победи като гост Бърнли с 3:1 в последния двубой от първия кръг във Висшата лига. Срещата бе официален дебют за Диего Коща и Сеск Фабрегас със синята фланелка. Бившият нападател на Атлетико Мадрид вкара първото попадение за своите, а Фабрегас се отличи с две асистенции.

С успеха пък фаворитът за титлата в Англия оглави временното класиране. Новакът в елита пък, въпреки загубата, седеше добре на терена и успя да затрудни селекцията на Жозе Моуриньо.

Домакините поведоха изненадващо в резултата чрез Скот Арфийлд (14'). Радостта им трая малко обаче, след като три минути по-късно Коща отблизо изравни за 1:1.

Невероятен пас на Фабрегас пък изведе Андре Шурле на отлична позиция в 21-ата минута и немският национал не сбърка за 2:1 в полза на Челси. В 34-ата минута испанецът центрира от корнер, за да може Бранислав Иванович да засече и да оформи крайното 3:1.

За радост на феновете на лондончани своя повторен дебют записа и Дидие Дрогба, който се появи в игра на мястото на Еден Азар в 84-ата минута.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе