Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Политика

БСП няма да внася вот на недоверие за сектор "Сигурност"

БСП няма да внася вот на недоверие за сектор

Лидерът на БСП Корнелия Нинова заяви, че партията няма да внася вот на недоверие заради сектор "Сигурност". По думите й най-важно в момента е страната ни да бъде консолидирана.

Нинова коментира още, че управляващите са реагирали адекватно на случващото се в южната ни съседка Турция. Тя допълни, че още в сряда трябва Народното събрание да излезе с обща позиция.

"Мисля, че трябва да се следят внимателно процесите в Турция и ако се появи ново напрежение, трябва да се свика ново заседание на Консултативния съвет за национална сигурност", заяви тя, цитирана от БГНЕС.

"Моментът не е подходящ за вот на недоверие на тема "Сигурност". В момента трябва да се обединим всички", категорична беше тя.

"В този момент има място само България", заяви тя.

Нинова коментира и темата за демилитаризацията на Черно море и каза, че позицията на БСП е принципна по този въпрос: "Как точно ще го запишем в проекта за решение на парламента, ще го обсъдим на дебатите в парламента, но държим това решение да влезе в зала, да се обсъди и да бъде взето от Народното събрание".

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе