Извънредни новини

Нова полска драма с ЦСКА

Нова полска драма с ЦСКА

София. Новините от Полша по принцип са черни за ЦСКА. Днес изтече поредната такава. Според местните издания "Лех" се кани да вземе без пари Антон Карачанаков от "червените". Схемата е проста - договорът на младежкия национал с "армейците" изтича през юни и крилото още сега може да подпише контракт с тима от Познан. "Лех" уж напира отдавна за Карачанаков, макар че поляците не са дали официално потвърждение. А и в ЦСКА липсва официална оферта. Преди време в "Лех" беше продаден националът Сашо Тонев.

Вчера мениджърът на Джаксън Менди пък лично позвъни на изпълнителния шеф Александър Тодоров и обясни, че никога не е предлагал бранителя в Полша като свободен агент. "Говорихме преди малко", сподели пред "Стандарт" Тодоров, "Човекът не е говорил с никого в Полша. Няма и за какво, тъй като на Менди е платено всичко".

Александър Тодоров заяви, че развитие около новия спонсор ще има след 20 януари. Той не скри за оферта към Венци Христов от "Берое" с уточнението, че ЦСКА търси средства да плати исканата цена.

Финансистът се изсмя на последните информации за запори на клубни сметки. "Точно същата статия излезе преди два месеца, сигурно ще излезе и след два. Вече е смешно. С Павел Дочев има подписано споразумение", обясни Тодоров.
Вчера по взаимно съгласие разтрогна Николай Дюлгеров. Куриозното е, че халфът беше обявен като акционер в ЦСКА.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе