Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Спорт

Боксьорите в норма в Алмати, само Чамов сваля 500 грама

Боксьорите в норма в Алмати, само Чамов сваля 500 грама

"Боксьорите ни нямат проблеми с килограмите преди старта на световното първенство", каза от Алмати (Каз) старши треньорът Палми Ранчев. Само Симеон Чамов (кат. 69 кг) призна, че трябва да свали още 500 грама, които не са абсолютно никакъв проблем. За седмица е стопил 3 кг. Официалното теглене и жребият са в неделя.

"Пропускам вечерята и съм в категория", обясни националът ни. Българският тим е настанен в хубав хотел на 500 м от залата. "Тук доста неща се променят в последния момент. Днес смениха времето и мястото на техническата конференция. Организацията е ориенталска. Всичко става, но с известно закъснение. В залата за тренировки имаше невероятно много хора от различни националности. Всички си пречехме с умерено усърдие", разказа още Ранчев.

Специалистът сподели, че е важно момчетата да тръгнат с победи в първите боеве. "После вече всеки трябва сам да управлява развитието на събитията, но за млади боксьори стартът винаги е много важен. Лошото е, че на това първенство всеки бой ще бъде като финал - труден и срещу сложни противници", каза за "Стандарт" Ранчев.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе