Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Политика

Нинова: Ще направим свежа кампания

Нинова: Ще направим свежа кампания

"БСП за България" се регистрира в ЦИК за местните избори 2019 г . На регистрацията в ЦИК присъстваха лидерът на БСП Корнелия Нинова, заместник-председателят на партията и председател на Националния предизборен щаб Кирил Добрев и заместник-председателят на ПГ на "БСП за България" Георги Свиленски.

В ЦИК на регистрацията присъства и председателят на Младежкото обединение в БСП и член на Изпълнителното бюро Николай Бериевски, младежи и и юристконсултът на партията Аглика Виденова.

"Тръгваме с надежда и вяра, че може да се промени моделът на управление в общините", каза председателят на левицата Корнелия Нинова, след като внесе 10 000 подписа за регистрация на партията. 

"Сигурно няма да е лесно, но тръгваме с надежда и вяра, че може да се промени моделът на управление на общини. Ще направим свежа кампания", заяви Нинова и напомни, че сега партията има одобрени общо 161 кандидати.

"Продължаваме. Има много богата палитра от кандидати. Потвърждаваме досегашните си успешни кметове", каза още тя, като подчерта, че на много места общинските структури издигат местните авторитетни личности, около които се обединява само БСП. Лидерът на партията заяви, че онези, които искат промяната, но не могат сами, търсят БСП.

За Мая Манолова Нинова посочи, че решението ще бъде взето от градската конференция на 11 септември и на 15-ти от Националния съвет. Нинова не скри, че Манолова има най-много номинации в София. "Продължават да я номинират и решението ще бъде на 11-ти", разкри Нинова, като добави, че има и много други номинации.

Крайният срок за подаване на заявление за регистрация в ЦИК на партиите и коалициите е до 17.00 часа на 11 септември 2019 г. и се извършва по реда на Решение № 706-МИ от 23 август 2019 г. 

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе