Извънредни новини

Неделев скучае при хикс в Германия

Неделев скучае при хикс в Германия

Тодор Неделев изгледа скучното равенство 0:0 на новия си отбор "Майнц" у дома срещу "Борусия" М от Бундеслигата. Крилото на "Ботев" се похвали, че е на ст. "Кофейс Арена", във Фейсбук. Неделев е от събота в града, за да си избере къща. Засега той е разгледал четири.

Във "Вердер" въведоха казармен режим. Тимът от Бремен падна 2:3 от "Херта" в петъчния мач от Бундеслигата, а това вбеси треньора Робин Дут. За да накаже играчите си, той им нареди да направят тренировка в 4,00 ч. сутринта. След края на мача в столицата "Вердер" се прибра в Бремен с клубния си автобус. Вместо обаче да бъдат пуснати да се приберат по домовете си, футболистите бяха стоварени на базата. Там се отправиха веднага към фитнеса. Все пак след това треньорът омекна, като определи събота и неделя за почивни дни.

Иван Иванов остава без треньор

от Нова година. Според италианските медии "Лацио" вече е постигнал договорка с Мурат Якин. Договорът му ще бъде за 3 години и половина. Якин ще смени на поста Владимир Петкович, който е спряган за поста национален селекционер на Швейцария след Световното първенство в Бразилия. Както е известно, Отмар Хицфелд заяви, че ще напусне отбора. Медиите в Италия обаче не споменават кой е фаворит за стола на Якин в "Базел".

Холандец сравни Тоти със Зевс

Халфът на "Рома" Кевин Стротман се скъса да хвали Франческо Тоти. Холандецът заяви преди дербито с "Милан" в неделя, че капитанът много му прилича на Зевс. "Когато бях малък, много се интересувах от гръцка митология. Освен това съм си фен на "Рома" още от тогава. Когато Тоти започна да играе за "вълците", аз си мечтаех да ритам с него. Беше точно като мечтата ми да видя Зевс", сподели Стротман. В същото време медиите в Англия твърдят, че нападателят на "Челси" Демба Ба със сигурност ще премине при "вълците" през зимния трансферен прозорец.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе