Извънредни новини

Лудогорец взе национал на ЮАР, Левски се подсили с естонец

Лудогорец взе национал на ЮАР, Левски се подсили с естонец

Шампионът Лудогорец направи поредния си трансферен удар, съобщават от клуба. Разградци привлякоха национала на Южна Африка Мей Махлангу от Динамо (Букурещ). 29-годишният футболист играе на поста дефанзивен полузащитник.

Мей Махлангу има сериозни успехи в досегашната си кариера. С Хелзингборг е ставал шампион веднъж и по два пъти е вдигал Купата и Суперкупата на Швеция. Обявен е за играч на 2010/2011 в най-високото ниво на шведската лига Алсвенскан.

За националния отбор на Южна Африка има 19 мача и два гола. От септември 2016 година е в Динамо (Букурещ), като за румънския отбор е записал 70 мача и 3 гола.

Мей Махлангу ще се включи в тренировките на Лудогорец в събота и ще бъде на разположение на главния мениджър Пауло Аутори за предстоящите мачове в първенството.

"Щастлив съм, че идвам в отбор като Лудогорец. Надявам се да постигна нови успехи в първенството на България и в евротурнирите", заяви Мей Махлангу.

Междувременно естонският халф Богдан Васчук подписа договор с Левски, съобщиха от Герена. Полузащитникът парафира своя контракт днес, като ще играе със синята фланелка под наем до края на годината с опция за закупуване. За последно Васчук носи екипа на ФК Рига (Латвия), част от който беше до началото на август.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе