Извънредни новини

Наполи и ПСЖ отново не се победиха

Наполи и ПСЖ отново не се победиха

Наполи и Пари Сен Жермен стигнаха до втори хикс, този път 1:1. Така група С в Шампионска лига се завърза доста. Двубоят им във френската столица преди две седмици също завърши наравно, само че 2:2. Наполи и Ливърпул са с по 6 точки и са на челните две места, ПСЖ има 5, а Цървена звезда е с 4 - два кръга преди края на борбата в групата.
През първото полувреме и двата тима играха изключително предпазливо. Вратарите почти нямаха работа и полувремето клонеше към нулево равенство. В единствената добавена минута към редовните 45, Килиан Мбапе тръгна по лявото крило навлезе в наказателното поле на Наполи, направи серия от финтове и и след това намери Хуан Бернат, който реализира първия си гол в Шампионската лига с екипа на парижани. Неаполитанците очаквано вдигнаха оборотите през втората част, в стремежа си да изравнят резултата. Действията започнаха да се развиват все повече в половината на френския шампион. Положенията пред вратата на Джанлуиджи Буфон заваляха. Той бе принуден да спасява удари на Инсиние и Мертенс. После Керер спаси вратата на ПСЖ, а Мертенс стреля от упор над вратата. Пари Сен Жермен оцеля в тази серия от положения между 50-ата и 55-ата минута. В 62-ата минута Кайехон попадна в сандвич между Буфон и Тиаго Силва и реферът посочи бялата точка.
Зад топката застана Лоренцо Инсиние, който бе безмилостен и матира Буфон с удар в ъгъла – 1:1. Така двата тима си стиснаха ръцете без особени опасности пред двете врати до края на срещата.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе