Извънредни новини

Мрежичка на Бербатов тотален хит в Англия

Мрежичка на Бербатов тотален хит в Англия

Видео с участието на Димитър Бербатов е тотален хит в Англия и особено сред феновете на "Ливърпул". Откъсът, който трае само няколко секунди, е качен на един от фенсайтовете на "червените" и скоростно набира коментари и одобрения.

На клипа се вижда как Стивън Джерард получава топката и преодолява Бербатов, чуквайки я между краката му. Моментът е от гостуването на "Фулъм" на "Анфийлд" в събота, спечелено от "червените" с 4:0. Видеото е озаглавено "Индийско орехче от Джерад за Бербатов". У нас в кварталните мачлета на подобни изпълнения се казва "Мрежичка". "Нищо чудно. Берба само се разхожда и не тича, а когато най-накрая се връща в защита, това се случва", коментира фен с никнейма Xavier Yap Lek Wee.

Митко продължава да е на мушката на медиите на Острова, след като тимът му се намира в зоната на изпадащите. "Време е "Фулъм" да изгони Бербатов", написа Goal.com. "За Йол, който се радва на успешно партньорство с нападателя в "Тотнъм" и "Фулъм" и го убеди да откаже на "Фиорентина", за да остане при него преди 15 месеца, това ще бъде радикална стъпка", коментира сайтът.

"Дейли мейл" също прогнозира, че българинът ще загуби титулярното си място, а Мартин Йол ще бъде сменен. Фаворитите за поста му са румънецът Дан Петреску, норвежецът Оле Гунар Солскяр, италианецът Роберто ди Матео, американецът Боб Брадли или англичанинът Тони Пулис.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе