Извънредни новини

Мойс се размина с пердах след провала

Мойс се размина с пердах след провала

Напрежението в "Манчестър Юн" ескалира.

Феновете не издържаха след поредния провал на "дяволите" - 0:3 у дома срещу градския съперник "Сити". В края на мача на "Олд Трафорд" един от феновете близо до треньорските скамейки тръгна със стиснат юмрук към Мойс.

Само бързата намеса на стюардите спаси мениджъра от здрав пердах. Интересното бе, че останалите привърженици не подкрепиха фена в действията му. Някои от тях дори го нахулиха, обяснявайки му, че не се прави така. Други бесни фенове пък опитаха да свалят от трибуните знаме с лика на Дейвид Мойс и надпис "Избрания" (The Chosen One).

Шестима стюарди, отговарящи за сигурността на трибуните на "Олд Трафорд", все пак опазиха знамето. "Аз съм виновен", разкая се Мойс след дербито. "Усещам, че повечето хора разбират, че за да се промени ситуацията в "Манчестър Юн" ще трябва малко време. Това не е нещо, което можем да променим от едната събота за следващата. Не мисля, че нещата ще се изменят драстично и до края на сезона", завърши мениджърът на "Юнайтед".

На стадиона феновете обърнаха гнева си дори към легендата Сър Алекс Фъргюсън. Гневните привърженици наобиколиха директорската ложа, в която седеше Фърги и му искаха обяснение защо е избрал за свой заместник Дейвид Мойс.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе