Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Политика

Москов: Не се съмнявайте в психическата изрядност на Сидеров

Москов: Не се съмнявайте в психическата изрядност на Сидеров

„Моля, нямайте ни най-малко съмнение в психическата изрядност на Волен Сидеров". Това заяви пред бТВ здравният министър д-р Петър Москов за поведението на лидера на "Атака" в изборната нощ. Той изтъкна, че неговите действия са доста добре премислени.

Министърът отказа да даде диагноза на националиста.

На въпрос дали трябва да се преразгледа и премахне депутатският имунитет, министър Москов отговори: „Не просто смятам, а съм абсолютно убеден".

Москов изтъкна, че като министър няма имунитет. „Претендирам, че върша някакви неща, които са важни и се опитвам да живея законосъобразно. Ако наруша закона, съм третиран като вас. Нямам нужда от имунитет, както и голямо количество от народните представители нямат", добави той. И изрази лично мнение, че имунитет трябва да има върху политическите предложения на депутатите, но той да не е валиден в живота и за наказателни престъпления.

„Коалицията е стабилна и е получила нов кредит на доверие, когато фактите и цифрите говорят, всички трябва да мълчат", бе коментарът на Москов за изборите. „Всеки трябва да си даде сметка кое е първостепенно - стабилността на държавата или победата в Хайредин", каза Москов.

Сегашната политическа коалиция трябва да се превърне в траен стратегически съюз. „Алтернативата за ГЕРБ е или вечна опозиция, или съюз, за Реформаторския блок означава невъзможност за реализиране на политика", смята здравният министър.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе