Извънредни новини

"Монако" изрева от рефер при резил

Димитър Бербатов и "Монако" допуснаха втора поредна загуба във Френската Лига 1. Този път "монегаските" бяха унижени като гост на "Бордо" - 1:4. Бербо и компания изреваха от рефера Тони Шапрон. Той даде две съмнителни дузпи за "Бордо" и призна гол от явна засада. "Съдийски грешки повлияха на хода на мача, но това не е оправдание. "Монако" трябва да продължи да работи. Винаги ще има грешки на реферите и ние трябва да умеем да се справяме с тях", коментира треньорът Жардим след мача.

Той за пореден път похвали Митко Бербатов. Българинът реализира поредния си шедьовър. Той вкара единствения гол за "монегаските" в края на полувремето след технично изпълнение с глава. "Бербатов игра супер. Радвам се, че е при нас", добави португалецът, чийто пост вече е застрашен. Според медиите във Франция при още една издънка той ще е пътник.
Твърди се още, че другата звезда на "Монако" - Радамел Фалкао, е казал "да" на "Ливърпул". Колумбиецът, които трябва да мине под наем при "червените", е поставил едно условие - седмичната заплата да му е 200 000 паунда. Първоначалното желание на самия нападател е било той да премине в "Реал" М.

Мениджърът на "Ливърпул" Брендън Роджърс вече намекна, че ръководството на клуба работи по привличането на нов нападател.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе