Извънредни новини

Молдовци удариха 1:0 "Лудогорец"

Молдовци удариха 1:0

"Лудогорец" падна 0:1 във втората си проверка на турска земя. Молдовският хит в Европа през последните години "Шериф" излъга нашия шампион с красив гол на Каду след почивката. Техничарят отбеляза със страхотен удар извън пеналта, като топката чукна и гредата.

Двата тима спретнаха здрав мач, като си размениха по 3-4 опасни положения за гол. Кишада от българите поиска дузпа в края, но съдията не го послуша. "Шериф" пък тресна греда чрез Рикардиньо. Титуляр за молдовците започна Исмаил Иса, но беше сменен в 60-ата минута. За разлика от съперника "Лудогорец" явно не играеше за резултат и след първия час Стойчо Стоев смени абсолютно всички титуляри.

Интересно присъствие беше забелязано на трибуните в Анталия. За мача пристигнаха помощниците на Любо Пенев в националния тим - Йордан Йорданов и Ради Здравков. Те ще обиколят контроли на всички български отбори, които се готвят в Турция тези дни. Да гледа спаринга дойде още бившият треньор на "Левски" и настоящ на украинския "Ховерла" Вячеслав Грозний. До него беше и наставникът на "Севастопол" Ангел Червенков.

Междувременно стана ясно, че в Разград обмислят да последват примера на "Ботев" и да играят мачове на тренировъчната база през пролетта. Това ще стане факт, ако започне модернизацията на стадиона. Както е известно, планирани са 20 милиона инвестиции в съоръжението. Целта е "Лудогорец" да домакинства в Европа в Разград, а не в София. Лицензионна комисия вече е огледала базата на шампионите, за да даде предписания за пролетта.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе