Извънредни новини

Стойчо Младенов в шок, предупреди за смърт на "Армията"

Стойчо Младенов в шок, предупреди за смърт на

София. "Някой ден тук ще стане голям проблем да знаете, тук може да има и смъртен случай, това не може да продължава така", това заяви старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов снощи след успеха над Хасково в турнира за Купата на България.

Наставникът на "червените" заяви на пресконференцията, че преди началото на двубоя на стадиона е имало инцидент с неговия син и помощник - Стойчо Младенов-младши.

Треньорът на ЦСКА заяви, че мъж с качулка е нападнал сина му с думите - "С баща ти ще видите като се стъмни".

Според Младенов зад заплахите към него, а и футболистите на ЦСКА стоят хора от обкръжението на „Титан", информира още Гонг.

"Големият инцидент днес тук на паркинга е нападнат един от моите помощници. Един с качулка, който е познат на полицията, полицията го хвана и го изхвърли. Това не може да продължава така. Обстановката тук е такова напрежение, че е бомба със закъснител. Някой ден тук ще стане голям проблем да знаете, тук може да има и смъртен случай, това не може да продължава така", заяви изключително афектиран Младенов.

"Някои хора не искат да се предадат. Загубиха и не искат да се предадат. Хора от обкръжението на предишното ръководство", каза още той.

"Тук не змии има, тук има крокодили. Това не може да продължава 10-12 човека да да тровят обстановката, обсебили са клуба като някакви главорези и не го пускат. Трябва да вземете отношение, не може да мълчите. Ще наемаме охрана, за да ни пазят на тренировките. Това не може да се търпи повече, да знаете. Това не може да са фенове на ЦСКА", заяви още наставникът на ЦСКА.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе