Извънредни новини

Срещата между Ботев (Пд) и Лудогорец остана без победител

Срещата между Ботев (Пд) и Лудогорец остана без победител

Пловдив ."Ботев" и "Лудогорец" изнесоха футболен спектакъл в Пловдив и поделиха точките - 2:2. Лудият мач, който се игра пред над 3000 души на базата на "канарчетата" в Коматево, премина при проливен дъжд. Въпреки това играчите и на двата тима демонстрираха класа. Над всички бе новата звезда на "жълто-черните" Юнес Хамза. Той заби и двете попадения за "Ботев".

Дълго време след срещата "бултрасите" чакаха новия си любимец за автографи и снимки. Разградчани бяха посрещнати и изпратени от стадиона като императори заради европохода си. В течение на мача обаче от "Лудогорец" се изнервиха заради спорно положение през първата част. Тогава съдиите оставиха играта да продължи въпреки съмнения, че топката премина голлинията зад вратаря на домакините Стаховяк.

Неочаквана мотивация получиха в лагера на "Ботев". Бившият играч на тима Тодор Неделев се появи в съблекалнята, за да надъха "канарите". "Стандарт" научи, че националът е изпросил разрешение от "Майнц05" да го пуснат за 48 часа. Той ще ги използва най-вече, за да сe види със своето гадже под тепетата. Тошко непрестанно пуска любовни послания към танцьорката във Фейсбук. Именно тъгата по нея е сред причините да не може да се наложи в немския тим.

Домусчиев: Исках да съм в агитката

Собственикът на "Лудогорец" Кирил Домусчиев разкри пред bTV, че от футболния си проект не търси печалба. "Аз го приемам по-скоро като моя социална отговорност. Да радвам хората. Щеше да ми e много по-лесно например да гледам мача с "Лацио" сред феновете, там да извадиш малко емоциите, а в ложата само стоиш - най-много да подритнеш седалката". И добави: "Успехите на "Лудогорец" помагат коефициентът на България да се вдигне, да са поставени повече отбори. Въпреки че ние, българите, имаме една много лоша черта - завистливи сме. Опитваме се да омаловажаваме успехите на другите, а това ни пречи като нация", завърши босът на "Лудогорец".

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе