Извънредни новини

Меси отказа четвърт милиард

Меси отказа четвърт милиард

Барселона. От "Барса" са отхвърлили мултимилионна оферта за Лео Меси през лятото. Става въпрос за предложение от рекордните 250 млн. евро. Европейски гранд е бил готов да извади невероятната сума, за да задейства освобождаващата клауза на дребничкия аржентинец. Освен това Бълхата е щял да се разписва срещу баснословна заплата. От "Барселона" са били с вързани ръце, но Меси е предпочел да не напуска любимия си тим и град, пише "Мундо Депортиво". Не е ясно точно кой отбор е пожелал да извади четвърт милиард за носителя на 4 "златни топки". Ясно е обаче, че негов генерален спонсор е германският концерн "Адидас". Заподозрени са "Реал", "Челси" и "Байерн". Меси от години е обвързан с марката, макар че каталунците работят с "Найк".

Преди няколко месеца още няколко клуба са се натискали да купят Бълхата, но техните предложения са били по-скромни в парично измерение. От "Адидас" искат на всяка цена Лео да смени "лос бланкос" с екипа на обвързан с тях клуб. Сандро Росел добре осъзнава, че интересът към Меси е много голям и обмисля да му вдигне още заплатата, съобщават още медиите на Иберийския полуостров. След новия контракт на Кристиано Роналдо Меси остава назад по възнаграждение.

Междувременно Лионел и съотборниците му Карлес Пуйол и Хавиер Масчерано преминаха успешно фитнес тестове. Така те попаднаха в групата на "Барса" за гостуването на "Осасуна" от деветия кръг на Примера дивисион тази вечер. Меси се контузи по време на мача от испанския шампионат срещу "Алмерия" на 28 септември.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе