Извънредни новини

AS: Меси иска да взима повече от Неймар

AS: Меси иска да взима повече от Неймар

Барселона. Звездата на Барселона Лионел Меси иска по-голяма заплата. Според AS аржентинецът не е доволен от факта, че Неймар, който пристигна в тима миналото лято, взима повече от него.

Бразилецът взима около 18 -20 милиона евро, а Меси на този етап прибира 16 милиона на сезон. Меси настоява да получи по-добри условия и нов договор. Ако ръководството на каталунците удовлетвори условията на аржентинеца, той ще печели по 25 милиона евро, но с допълнителни разходи заплатата му трябва да бъде 50 милиона евро, което означава, че за пет година той ще струва 250 милиона евро.

Говорителят на Барселона заяви, че преговорите между Меси и клуба продължават и в момента, а при евентуален нов контракт, това ще бъде седмото подновяване за девет години.

Каталунците разкриха още, че в клуба не е постъпвало искане от наставника Тата Мартино да прекрати договора си в края на сезона. Испанските медии наскоро съобщиха, че специалистът иска да напусне "Камп Ноу" след само една година и да не изпълни договора си, който е за две години.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе