Извънредни новини

Майкъла: "Хванаха" каре от ЦСКА

Майкъла:

Четирима играчи на ЦСКА са били "хванати" от трети отбори при загубата 0:2 с "Миньор" в Перник. Това заяви пред "Топспорт" бившият шеф на клуба Георги Илиев - Майкъла. Поражението позволи на "Лудогорец" да доближи "червените" на точка и после да грабне титлата.

"Тогава мачът не беше уреден от ЦСКА, "Титан" нищо не знаеше. Беше уреден от трети отбор. Бяха хванали четирима от отбора на Стойчо, после разбрахме кои са, както и съдиите (б. а. Таско Тасков)", каза Майкъла. Така той коментира декларацията на ЦСКА срещу "Литекс" и Гриша Ганчев, пусната късно в сряда. В нея освен за кражбата на Косоко и Менди, "червените" обвиняват, че знаят кой е уредил ЦСКА да падне от "Миньор", както и да бъде прекъснат прочутият мач с "Локо" в Мездра.

Агитката размаха пръст към Томов

Сектор "Г" пусна декларация, в която размаха пръст на всички в ЦСКА, начело с Александър Томов. "Въпросните последствия този път ще излязат отвъд рамките на тяхното въображение", предупреждават най-големите фракции. Агитката призовава Томов да спре да крие истината за клуба. Стойчо Младенов също е приканен да говори. С "последно предупреждение" са адвокати, мениджъри, които според "Животните" и останалите вредят на клуба. "ЦСКА Завинаги" пък са призовани да помагат активно, а не само да критикуват отстрани. Агитката стяга и посещение на контролата "Литекс" - "Хоризонт" (Македония) в София, чиято цел е да бъдат "поздравени" бегълците Менди и Косоко.

"Червените" уволняват Косоко

дисциплинарно заради гаф. Те пратиха документи във ФИФА, че нападателят е играл за "Литекс" в контрола, въпреки че има контракт с ЦСКА до 30 юни. Така Косоко е заплашен да не играе футбол до края на контракта си в Ловеч, а и няма да вземе последните си заплати на "Армията".

Еденилсон Бергонси, чийто контракт с "Черно море" свърши, подписа за година с ЦСКА. Бразилският халф ще прибира 8500 лева на месец.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе