Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Политика

Харизанов за Мата Хари: Не знам коя е и не съм питал

Харизанов за Мата Хари: Не знам коя е и не съм питал

„Министър-председателят не ми е казвал коя е Мата Хари, но и не съм го питал, защото знам къде е границата на личния живот. Възможно е тази жена да има и други компромати". Това заяви политическият анализатор Георги Харизанов в предаването "120 минути".

"Общуваме с премиера, но не съм си водил статистика колко често. Ходил съм многократно в комплекса в Бояна. Когато съм с дебели дрехи, са ме проверявали, преди да вляза. Не нося дамска чанта и не знам, дали е лесно да се приберат толкова пари в нея. С премиера сме обсъждали снимките. Това е компромат“, каза още Харизанов.  

" Отдавна с Бойко Борисов не сме играли тенис. Към него се обръщам с „Господин премиер“ и „Биг Брадъре“ заради съвпадението на първите букви. Предлагали са ми пост в партията, но не и за депутат. Всеки, който ме познава, знае, че не искам да ставам народен представител. Нямам амбиция за публичен пост в ГЕРБ.  В партията не изпълнявам никакви формални функции и не съм човек, който обича да му дават задачи, каза още Георги Харизанов. Редови член съм на кварталната организация, в която съм от 12 години“, отбеляза той.

"Братята Бобокови да дадат доказателства, ако бизнесът им е бил заплашен. Нека да ги покажат навреме, за да не пострада бизнеса им повече, ако е вярно въобще", каза още бившият шеф на "Напоителни системи".

"Взел съм си държавния изпит в Датския колеж през лятото на 2012 г. Бях поканен от министър Мирослав Найденов за поста в "Напоителни системи", след като бях напуснал друго дружество. Каза ми, че има големи проблеми и аз приех", обясни политическият анализатор.

Знам какво е да се вторачи в теб силата на държавната машина, коментира Георги Харизанов по повод проверката на прокуратурата срещу него като ръководител на "Напоителни системи".

Георги Харизанов каза, че се е срещал с Делян Пеевски веднъж, за около 5 минути. "Просто запознанство, нищо особено, две – три изречения". Запознанството било в офис от кръга фирми, близки до Делян Пеевски. Самият Харизанов бил там на бизнес среща, свързана с дейността на негова фирма.

На въпрос какво е последвало от това запознанство за него, Харизанов отговори: "Започнах да тичам три пъти по-бързо и ми пораснаха криле".

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе