Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Спорт

Маша не издържа, отиде при Гришо

Маша не издържа, отиде при Гришо

Мария Шарапова последва Григор Димитров в Стокхолм. Ракета номер 1 на България участва на силния турнир в Швеция. Гаджето му пристигна в сряда вечер. Тогава Шарапова реши да разнообрази ежедневието си, докато Гришо падаше в мач на двойки с дружката си Жереми Шарди (Фр).

Рускинята посети известния музей на фотографията "Фотографистка". "Доста депресиращо преживяване. Но все пак творбите на Паоло Роверси ми харесаха", написа Маша в Туитър. Иначе Гришо и Шарди загубиха от испанските Давид Мареро и Фернандо Вердаско с 6:1, 2:6, 3:10. Наскоро шефът на футболния ЦСКА Лоурънс Дейвис разкри в Туитър, че приютява Вердаско винаги когато има тенис турнир в Лондон.

Вчера Гришо постигна втори успех на сингъл в Стокхолм. Българинът би Ян-Ленард Щруф (Гер) - "Щруфи" 6:1, 6:3 и в следващия кръг ще играе с французина Де Шепер.

В същото време може би най-очакваната участничка на турнира на шампионките в София Ана Иванович направи видеообръщение към феновете в България. "Здравейте. Аз съм Ана Иванович и нямам търпение да дойда в София. Елате, насладете се на хубав тенис и ни подкрепете. Очаквам с нетърпение срещата с вас", бе краткото обръщение на сръбкинята, която завърши с въздушна целувка към българските привърженици.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе