Извънредни новини

Марсиал мачкал чаршафи с модел

Марсиал мачкал чаршафи с модел

Приспивателното "Ман Юнайтед" разсмя Европа

Новата звезда на "Ман Юнайтед" Антони Марсиал се забърка в сериозен сексскандал. Младокът се заиграл с красивата бивша стюардеса Емили Уейдмън в Париж. Това обаче поставя бракът му на карта със Саманта, от която има петмесечна дъщеря - Пейтън. Авантюрата станала миналата седмица. Според английските медии красивата ТВ водеща и най-скъпият тийнейджър смачкали чаршафите в хотел "Sofitel". "Той ми написа съобщение и ми каза "изпрати ми своя снимка". Беше впечатлен от устните ми. Изпратих му и започнахме да си пишем всеки ден", отсече сексапилната Емили пред медиите на Острова.

"Беше ми казал, че се е разделил със съпругата си. Покани ме на романтичен уикенд в Париж", каза още изкушението. Емили твърди, че Марсиал скочил веднага да я целува, но тя го отблъснала. "Не спя с мъже на първа среща", добави бившата стюардеса. Медиите обаче твърдят, че хубавицата изобщо не се дърпала и веднага скочила в леглото с Антони. Палавият тийнейджър определено ще има сериозни проблеми вкъщи. А и не само. Според медиите това ще разгневи много треньорът на "Ман Юн" Луис Ван Гаал.

Междувременно "червените дяволи" станаха за смях в цяла Европа. В неделя вечер момчетата на Ван Гаал едвам биха "Шефийлд" (Юн) с 1:0. Голът дойде след дузпа в добавеното време. Скучният мач влезна в страниците на всички спортни издания на Стария континент. Дори един от феновете бе заснет от камерите, как придремва по време на отегчителния мач.

Полицейски кордон спаси "Вила" от бой

"Астън Вила" отърва побой от феновете си след безобразно слабия мач при гостуването си за "ФА къп" на "Уикъмб" (1:1). Привържениците на бирмингамци останаха крайно разочаровани от това, че отборът им ще трябва отново да играе с аматьорите. След края те бяха барикадирали изхода на стадиона. Полицията трябваше да изгради жива верига, за да може футболистите да се качат на автобуса си без да си изядат боя от гневните фенове. Привържениците на "Вила" искаха обяснение от играчите още преди края на двубоя. Мика Ричардс дори влезна в словесен спор с един от запалянковците, като се опита да го успокои.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе