Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Спорт

Марков: Ние за разходки не плащаме

Марков: Ние за разходки не плащаме

София. „След този резултат нямам думи. Със страх футбол не се играе. Във втори пореден мач няма нищо, нито хъс, нито желание, нито някаква амбиция. Излизат на разходка, а ние за разходки не плащаме. Явно тук в Борисовата градина е добре, хубав, чист въздух". С тязи думи изпълнителният директор на Локомотив София Георги Марков изрази разочарованието си от слабия мач на столичните железничари.

След загубата на тима с 0:5 от ЦСКА босът на Локомотив призна, че предстоят разговори с футболистите на тима, като не изключи да има и поредна чистка през януари.

„Ще имаме разговори с доста хора. Така не може да се продължава. Стига с това доверие. Някои хора си го изчерпаха. Освен Гаел, не виждам някакво подобрение. Взехме футболисти без отбори и без подготовка. Вижда се, че не могат да издържат до края. Явно това си им е нивото. Виждате какви голове ни отбелязват. Вкарват ни без положение. Не може да те минат на аутлинията и да ти отбележат. Нямам обяснение за професионални футболисти", каза още той.

„Не отиват на добре нещата. Това което играем в последните два мача не е добре. Явно целта, която си бяхме поставили вече отмина. Явно ще сме се заблудили в доста хора. Ако се наложи може да има и чистка. Виждате какво става. Не можем да вземаме чужденци, които не са по-добри от българите. Не може да карат мача с ръце на кръста. Така може в някои офиси. Това е футбол. Трябва агресия, тичане, трябва сърце."

Марков сподели още, че съществува възможност тимът да играе контрола в Китай през февруари.

„Имаме оферта за контрола в Китай през февруари. Има доста време дотогава и ще решим. Все още не знаем отбора. Трябва да подпишем договор, но първо да видим, с кои футболисти ще разполагаме, тъй като трябват визи. Не е важно дали ще играем в Китай. Важно е да играем добре."

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе